outplacement individueel groepsoutplacement outplacement naar ondernemerschap 2e spoor



Beoordeling/Keurmerk : NOLOC Register Loopbaanprofessional

Contactpersoon : Hans Meyer
Telefoon : 06-13451917

www.oogvoorwerk.nl


Contact met Oog voor werK

Heeft u een vraag of een opmerking voor Oog voor werK? U kunt contact met Oog voor werK opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Oog voor werK in de regio Barneveld

Outplacement door Oog voor werK 

Outplacementbureau Oog voor Werk in Amersfoort


U moet afscheid nemen van één of meer medewerkers, bijvoorbeeld omdat de medewerker boventallig is, omdat er sprake is van een arbeidsconflict of omdat uw werknemer heeft aangegeven ander werk te willen gaan doen. U kunt uw medewerker dan een outplacementtraject aanbieden. In een persoonlijk gesprek bespreken we de verschillende begeleidingsmogelijkheden. Na een intakegesprek met uw medewerker waarin gesproken wordt over de reden van het outplacementtraject, de wensberoepen en het CV wordt een Werkplan geschreven. Dit Werkplan wordt door Oog voor werk en uw medewerker ondertekend. Nadat u akkoord heeft gegeven wordt direct met de uitvoering van het Werkplan gestart en ontvangt u periodiek een voortgangsrapportage.
 
Het Werkplan omvat alle afgesproken acties die nodig zijn. Soms starten we met het bewust afscheid nemen van de oude baan, zodat de blik weer vooruit gericht kan zijn. Dan brengen we drie belangrijke vragen in kaart: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Zo ontstaat een helder zoekprofiel. Vervolgens worden alle hulpmiddelen ingezet om de baan die bij dat zoekprofiel aansluit te vinden én te krijgen. Denkt u dan  sollicitatietraining, netwerken en jobhunting. Maar daar stopt het niet, want ook begeleiding bij de nieuwe baan is mogelijk. Wanneer niet een volledig outplacementtraject nodig is, kunnen er ook losse outplacementmodules ingekocht worden zoals: CV schrijven, sollicitatiegesprekken voorbereiden of netwerken.