outplacement individueel groepsoutplacement outplacement 45 plus van werk naar werk 2e spoor arbeidsmobiliteit loopbaancoaching

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen

Beoordeling/Keurmerk : Hobéon gecertificeerde consulenten

Telefoon : 077-7504517

www.h3group.nl/


Contact met H3 Group

Heeft u een vraag of een opmerking voor H3 Group? U kunt contact met H3 Group opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau H3 Group in de regio Venlo

Heeft u te maken met ontslag? Bent u vastgelopen in uw werk? Bent u niet meer tevreden met uw huidige baan? Wilt u zich verder ontwikkelen op een manier die bij u past? Kies dan voor H3 Group. Bekijk ons promotiefilmpje om een 1ste indruk te krijgen van ons team.

Ontslag of gedwongen afscheid nemen is voor zowel werknemer als werkgever geen prettige aangelegenheid. Uw wens staat centraal. Door een unieke aanpak: uw persoonlijke kwaliteiten matchen met beroeps mogelijkheden ontstaan er vaak nieuwe inzichten. Veel mensen zijn succesvol begeleid door ons bedrijf naar een nieuwe toekomst.

Onze aanpak 

In een persoonlijke kennismakingsgesprek met ons bespreken wij uw situatie en wat uw wensen, behoefte en verwachtingen zijn. U krijgt een idee van onze mogelijkheden. Na de kennismaking schrijven we voor u een plan op maat.

Een outplacement traject helpt je op weg naar een nieuwe baan. Tijdens dit traject is het belangrijk om antwoord te krijgen op de vragen: Wie ben ik?, Wat kan ik?, Wat wil ik? en Hoe kom ik daar?

Een traject bestaat uit fases:

  1. Kennismaking
  2. Oriëntatie
  3. Jobhunting
  4. Duurzaamheid

Om u deskundig te kunnen begeleiden biedt H3 Group een outplacement  traject aan waar coaching, loopbaanbegeleiding en bemiddeling samenkomen. 

Via een outplacementtraject van H3 Group wordt een werknemer waarvan het dienstverband eindigt begeleid naar een nieuwe passende baan. De werknemer krijgt niet alleen een duidelijk beeld van zijn capaciteiten, persoonlijkheid, vaardigheden en ambities maar weet deze ook op een goede manier in te zetten.

H3 Group is een outplacementbedrijf dat is opgezet vanuit de filosofie dat een mens een mens moet zijn. Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren - uitsluitend met maatwerk.

Wat vinden onze klanten eigenlijk?

  • Goede, persoonlijke, vriendelijke en professionele begeleiding naar een nieuwe baan. Al het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. 
  • Ze luisteren echt naar je verhaal en begeleiden je op een professionele manier. Het is geen standaard verhaal maar het gaat echt om mij. 
  • Het traject wordt persoonlijk afgestemd. Ik zit nog volop in het traject maar ben er zeker van dat ik met hun hulp een leuke, passende baan ga vinden!

De outplacementprofessionals van H3 Group zorgen voor een uitstekend resultaat door een grondige analyse en werken oplossingsgericht.

H3 Group beschikt over:

  • HBO opgeleide TP psychologe;
  • Hobéon gecertificeerde consulenten;
  • Recruiter;
  • Budgetcoach;
  • Persoonlijke adviseurs.

Wilt u meer weten over onze aanpak in een outplacementtraject? 

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina. H3 Group start altijd met een gratis kennismakingsgesprek met het bedrijf en de werknemer om zorgvuldig alle opties in kaart te brengen. 

Een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie kan natuurlijk ook.