outplacement-individueel transitievergoeding 2e-spoor outplacement-naar-ondernemerschapTelefoon: 06-51510538

https://www.reintegratiepor.nl


Contact met P.O.R.

Heeft u een vraag of een opmerking voor P.O.R.? U kunt contact met P.O.R. opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau P.O.R. in de regio Landert

Je bent op zoek naar een andere baan omdat je langdurig ziek bent of door een ontslag of een andere reden? Om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan, kun je de hulp inschakelen van een adviseur. Wil je weten hoe dat werkt? Volg deze link voor meer informatie over onze aanpak.

Werk naar werk / Outplacement?
Om je te helpen een passende baan te vinden worden meestal eerst je vaardigheden in beeld gebracht. Een loopbaanadviseur voert gesprekken met je over je mogelijkheden en doet, als dat nodig is, een beroepskeuze- en/of capaciteitentest. Ook een sollicitatietraining is mogelijk en kan scholing of een cursus geregeld worden. De activiteiten die plaatsvinden tijdens een outplacement bevatten coaching en advies die je in staat stellen een nieuwe baan te vinden. Daarnaast beantwoorden we vragen over werk en inkomen.

Afspreken?
De gesprekken kunnen plaatsvinden op locatie bij de werkgever of elders zoals op een van onze gesprekslocaties in Den Bosch – Vlijmen, St. Michielsgestel, Eindhoven, Veghel, Uden, Wijchen en Nijmegen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! Bel met telefoonnummer 0651510538 of stuur een mail naar info@reintegratiepor.nl, we helpen je graag verder!

De aanpak van P.O.R. - 30 jaar ervaring met bemiddeling -

Doelstelling van het stappenplan is je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Hier vind je informatie over hoe je jouw kans op een baan samen met P.O.R. vergroot. Denk bijvoorbeeld aan scholing of een cursus om andere competenties op te doen. We zijn bekend met opleidingsmogelijkheden. 

Onze aanpak als volgt:

1. Loopbaanadvies – beroepskeuzetest – capaciteitenonderzoek
Samen met jou worden beroepsmogelijkheden inzichtelijk gemaakt op basis van je capaciteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door ruime ervaring en kennis van de arbeidsmarkt kunnen we u direct informatie geven over beroepsmogelijkheden, opleidingen en functieprofielen.

2. Training sollicitatievaardigheden
Je leert in vijf stappen hoe je het maximale haalt uit een sollicitatie! Een goede voorbereiding geeft je net dat streepje voor op andere kandidaten tijdens een sollicitatieprocedure. Onze training bestaat uit het verbeteren van sollicitatievaardigheden in 5 aspecten, namelijk;
• Schriftelijk; CV en motivatiebrief
• Telefonisch; werken met een telefoonscript
• Het voorbereiden van je presentatie
•  Mondelinge gespreksvoering; het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek
•  Solliciteren via internet; e-mail en sociale media zoals LinkedIn

3. Bemiddeling / jobhunting
We werken met een concreet actieplan in het benaderen van werkgevers en het netwerken. Er wordt gebruik gemaakt van de kennis van de arbeidsmarkt en contacten van P.O.R. Ons bedrijf heeft ook ruime ervaring in het begeleiden naar een zelfstandig bedrijf en het ondernemerschap.

4. Jobcoaching
Bij plaatsing in een bedrijf of uitzend- detacheringbureau of bij start van een zelfstandig bedrijf wordt gedurende een periode van 2 tot 6 maanden nazorg verleend afhankelijk van de afspraak met de opdrachtgever. Het contact kan zowel telefonisch zijn of bij je nieuwe werkgever. Het traject wordt beëindigd met evaluatie tussen opdrachtgever, jij als cliënt en medewerker/ster van P.O.R. Hierdoor is ons uitstroompercentage van 2003 tot heden bij werkzoekenden zonder baan 70% en bij werkzoekenden met baan, werk naar werk, 90%.