outplacement-individueel outplacement-assessment 2e-spoor

Nieuwe Steen 2 A
1625 GG Hoorn
Telefoon: 088-2866039

http://www.csworks.nl


Contact met CS Works Employability

Heeft u een vraag of een opmerking voor CS Works Employability? U kunt contact met CS Works Employability opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau CS Works Employability in de regio Hoorn

Ieder mens wil een functie die bij hem past en ieder meens bezit kwaliteiten die matchen met specifieke functies en organisaties. De outplacementtrajecten van CS Works Employability zijn dan ook altijd individuele outplacementtrajecten, volledig afgestemd op de situatie van de medewerker. 

De juiste match - wetenschappelijk onderbouwd
Een goede match tussen persoon en functie draagt bij aan het werkplezier en een duurzaam dienstverband. Een mismatch kan leiden tot demotivatie en verzuim. Daarom onderzoeken wij altijd cruciale zaken zoals interesses, motivaties en competenties via wetenschappelijk gevalideerde gedragsanalyses.
 
Een outplacementtraject bestaat bij CS Works Employability uit:
♦ Een intakegesprek en trajectplan gericht op een concrete (SMART) doelstelling
♦ Gedragsanalyse rapportage die wetenschappelijk gevalideerd is met daarin cruciale zaken zoals interesses, motivaties en competenties. Meten is weten!
♦ Arbeidsmarktanalyse gericht op vraagstukken als: wordt de wensfunctie aangeboden, welke bedrijven doen dat, welke voorwaarden gelden daarvoor, is scholing nodig
♦ Concrete acties om de gewenste baan, op de korte of langere termijn, ter verwezenlijken
♦ Trainen op sollicitatievaardigheden waar nodig en versterken van bestaande kwaliteiten
♦ Uitgebreider arbeidsmarktmogelijkhedenonderzoek

Wilt u een uitgebreider onderzoek doen naar arbeidsmarktmogelijkheden? Dan kunt u bij onze NIP geregistreerd psycholoog altijd terecht voor een carrièreassessment.