outplacement individueel groepsoutplacement

Moergestelseweg 30B
5062 JW Oisterwijk

Keurmerk(en) : NVvA, Stichting Hobéon SKO, NOBCO

Telefoon: 06-10367777

https://www.mcz.nu


Contact met MCZ

Heeft u een vraag of een opmerking voor MCZ? U kunt contact met MCZ opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau MCZ in de regio Oisterwijk

Persoonlijk outplacement voor werkgevers en werknemers

In geval van disfunctioneren, reorganisatie of onvoldoende doorgroeimogelijkheden is het soms onvermijdelijk dat u en uw werknemer uit elkaar gaan. In plaats van de gebruikelijke ontslagprocedure kan outplacement zowel voor de werkgever als werknemer een positief effect hebben. Outplacement kan ook financieel positief uitpakken als juridische kosten of een hoge ontslagvergoeding voorkomen kunnen worden. Ook uw werknemer is gebaat bij een goede overgang van werk naar werk, niemand zit immers te wachten op werkloosheid. 

Over MCZ
MCZ - Schakel naar Werk is een in 2009 opgericht bedrijf dat van oorsprong is gespecialiseerd in arbeidsdeskundig advies en re-integratie. Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Koen van Geesbergen en Alexander Geyssens. Koen van Geesbergen is sinds 2010 arbeidsdeskundige en Alexander Geyssens sinds 2000. Wat Koen en Alexander arbeidsdeskundig advies, re-integratie en outplacement deel uit van een veel breder HR terrein waar een duurzame inzetbaarheid van medewerkers noodzakelijk wordt. U hoort nog van ons!
 
Contact met MCZ
Wilt u meer informatie over de outplacementdienstverlening bij MCZ. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunnen wij u ook bellen. Vul dan het contactformulier op deze pagina in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.