outplacement-individueel ontslagverwerking outplacement-50-plus transitievergoeding 2e-spoor

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam
Contactpersoon: Stijn Happel
Telefoon: 06-45702715

http://www.happelcompany.nl


Contact met Happel Company

Heeft u een vraag of een opmerking voor Happel Company? U kunt contact met Happel Company opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Happel Company in de regio Rotterdam

Happel Company is een landelijk netwerk van outplacementcoaches. Wij delen betrokkenheid, enthousiasme, daadkracht en bovenal expertise in het matchen van mens en arbeidsmarkt. 

Werkgever
In het geval u afscheid moet nemen van één of meer medewerkers, dan komt het erop aan dat u dat zorgvuldig en professioneel doet. U heeft er baat bij dat uw medewerker zonder rancune over uw organisatie spreken. Outplacement draagt bij aan acceptatie van ontslag en met het toekennen van een transitievergoeding investeert u in vakkundige begeleiding naar een nieuwe werkomgeving.
 
Werknemer
Onvrijwillig uitzien naar ander werk? Heb je een transitievergoeding gekregen? Dan biedt outplacement je een kansrijke route naar nieuw werk. Je krijgt intensieve individuele outplacementbegeleiding die aansluit op jouw wensen, ambities en mogelijkheden. Doelgericht en uitdagend, inspirerend en verdiepend.
 
Expertise en resultaat
Outplacement bij Happel Company is persoonlijk, betrokken, één-op-één begeleiding. We sluiten aan op jouw vragen, wensen en mogelijkheden. Wil jij je oriënteren op een nieuwe koers? Dan begeleiden we dat, met huiswerkoefeningen, gesprekken, en/of een assessment. Outplacement bij Happel Company is praktisch, resultaatgericht, en innovatief. Je leert bijvoorbeeld efficiënt gebruik te maken van social media om je te profileren en om vacatures te vinden. Je leert effectief netwerken en solliciteren. Praktisch alle cliënten vinden een nieuwe werkkring binnen de begeleidingsduur. Zij waarderen onze dienstverlening met een 7,9 (Blik op Werk 2015).
 
Goed om te weten 
Happel Company is houder van het Keurmerk Blik op Werk. Coaches zijn geregistreerd en erkend door NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Stijn Happel is daarnaast ook als Register loopbaanprofessional gecertificeerd door CMI (Career Management Institute).
 
Meer weten over Happel Company?
Bekijk het stappenplan outplacement op outplacement stappenplan. Bel 070 - 220 22 99 of 06 - 45 702 715 voor meer informatie, een oriënterend gesprek of voor een coach in de buurt. Zoek je informatie over re-integratie vanuit ziekte of arbeidsongeschiktheid, kijk dan op happelcompany re-integratie.