outplacement naar ondernemerschap outplacement individueel loopbaancoaching 2e spoor

Crooswijksesingel 50 G
3034 CJ Rotterdam
Contactpersoon : Erik Bos
Telefoon : 06-51608683

boscoaching.nl/outplacement


Contact met Bos Coaching

Heeft u een vraag of een opmerking voor Bos Coaching? U kunt contact met Bos Coaching opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Bos Coaching in de regio Rotterdam

Bos Coaching is een klein en persoonlijk outplacementbureau. De specialiteit is de carrièreswitch naar een nieuwe aantrekkelijke baan of naar je eigen bedrijf. De maatwerkaanpak is geschikt voor hoger opgeleiden, maar ook voor middelbaar en lager niveau.

De klanten die voor Bos Coaching kiezen willen de tweede helft van hun carrière werk doen wat echt bij hen past. Zij willen kortom Het Roer Omgooien. Zij willen weer fluitend naar hun werk, meer voldoening en met energie thuiskomen. Coach Erik Bos laat zijn klanten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Erik Bos is zelf ervaringsdeskundige op dit gebied. Op zijn 45ste heeft hij Het Roer Omgegegooid om zijn eigen coachingspraktijk op te richten. Als geen ander weet hij welke belemmeringen je tegenkomt en hoe je dat kunt doorbreken. Hij heeft de stap gezet en ervaart iedere dag weer die vrijheid en plezier. Hij vindt het nog steeds de beste beslissing van zijn leven en wil jou graag helpen dit ook te bereiken!

Erik Bos heeft een fraai kantoor in het monumentale Heineken-gebouw waarvandaan je vanaf de 5e etage een schitterend uitzicht hebt over Rotterdam. Een inspirerende plek voor Het Roer Om! Hiernaast heeft Bos Coaching ook een vestiging in Hilversum (Stationsstraat 14 B) op loopafstand van het station. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.