outplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht

Beoordeling/Keurmerk : NOBCO, Noloc

Telefoon : 070-2011555

www.careersolution.nl


Contact met CareerSolution

Heeft u een vraag of een opmerking voor CareerSolution? U kunt contact met CareerSolution opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau CareerSolution in de regio Utrecht

CareerSolution, outplacementbegeleiding voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacementbureau zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele outplacementbegeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden. 

De outplacementtrajecten bij CareerSolution zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste outplacementtraject te bespreken. Opdrachtgevers zijn zowel organisaties als individuele kandidaten.

De arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden kenmerkt zich onder andere door een grotere diversiteit aan functies, hogere eisen aan het profiel van een sollicitant en een hogere mate van complexiteit inzake de match tussen sollicitant en organisatie. Doordat bij CareerSolution deze zaken integraal deel uitmaken van de loopbaanbegeleiding is zij bij uitstek het bureau waar hoger opgeleiden op een succesvol loopbaantraject kunnen rekenen.
 
Contact met CareerSolution voor outplacement?

CareerSolution is een middelgroot outplacementbureau met 13 vestigingen in Nederland. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende loopbaanadviesbureaus van Nederland. Voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg. Voor een afspraak op een van onze vestigingen, belt u naar ons centrale telefoonnummer 070- 2011555 of stuurt u een e-mail naar info@careersolution.nl